Invitat la aniversarea a cinci ani de „Happy Hour”, Cristian Gog a venit cu un număr în premieră la televizor. Mereu a visat să devină supererou, aşa că el a ales un show riscant, ce i-a pus viaţa în pericol. Clujeanul a dezvăluit că acest „truc” dorea să-l facă chiar în finala de la „Românii au talent” dar nu a primit permisiunea.

"Ceea ce am vrut sa fac în finala concursului. Un efect de ruletă rusească cu un pistol real şi un cartuş real. Acest număr era prea periculos pentru a fi difuzat la TV. Mă gândeam chiar să mă retrag din concurs, de supărare. Acum mă bucur că nu am făcut-o", a explicat Cristian Gog.

Mentalistul a încercat legat la ochi cinci pistoale, replică ale unor arme reale. Patru pistoale cu bile de sticlă au fost încărcate cu tuburi goale ale unui gaz care propulsează gloanţele, unul singur având tubul încărcat cu CO2. Emisiunea a fost înregistrată şi difuzată ulterior deoare legea CNA nu ar fi permis riscul unui accident în direct.

Momentul în sine s-a desfăşurat în pauza publicitară. Încercarea lui Cristian Gog a fost filmata în fiecare pas şi, odată încheiată cu bine, difuzată. „Sunt emoţionat şi nu ascund asta”, a spus Gog, în timp ce încărca pistoale şi câteva tuburi i-au scapat din mână”. Din cauza riscului real, Măruţă l-a rugat pe Cristian Gog să semneze o declaraţie pe propria răspundere în care mentalistul ia asupra sa orice risc. Deoarece lucrurile au mers bine, Gog a anunţat că va repeta spectacolul în mai multe oraşe din ţară.

Ruleta rusească este un joc de noroc cu potenţial mortal. Jocul are loc cu un revolver în care se găseşte un număr mai mic de gloanţe decât capacitatea sa. Butoiaşul revolverului este rotit la întâmplare. Jucătorul pune ţeava revolverului la tâmplă şi trage, iar după noroc, va muri sau va rămâne în viaţă.