Evenimentul Zilei > Sport > Cristian Gațu, dus de urgență la Spitalul Militar. Cât de gravă e starea sa
Cristian Gațu, dus de urgență la Spitalul Militar. Cât de gravă e starea sa

Cristian Gațu, dus de urgență la Spitalul Militar. Cât de gravă e starea sa

Legendarul handbalist Crisitan Gațu (74 de ani), fost președinte al Federației Române de Handbal, a fost internat la Spitalul Militar din București după ce a suferit un atac cerebral.

Potrivit GSP.ro, Cristian Gațu a efectuat un cmputer tomograf la Spitalul Militar, în urma căruia i s-a descoperit un cheag de sânge de 1,5mm pe creier. Fostul mare handbalist urmează să fie operat în curusul zile de astăzi.

Apropiații ai lui Critian Gațu susțin că principala cauză ar fi stresul acumulat în anii petrecuți la conducerea handbalului românesc, dar și fumatul.

„Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol” , a spus Ștefan Birtalan, potrivit sursei citate.

Cristian Gațu a cucerit aurul mondial în 1970 și 1974, alături de naționala României, a fost selecționat de două ori în echipa lumii, a cucerit argintul la Jocurile Olimpice de la Montreal și a ridicat, în 1977, Cupa Campionilor Europeni alături de Steaua.