Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristian Cioacă le-a mărturisit totul gardienilor. Fostul polițist a fost imediat izolat
Cristian Cioacă le-a mărturisit totul gardienilor. Fostul polițist a fost imediat izolat

Cristian Cioacă le-a mărturisit totul gardienilor. Fostul polițist a fost imediat izolat

Condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, fostul polițist Cristian Cioacă a fost luat recent în vizor de mai mulţi deţinuţi. Aceştia l-au ameninţat ţi i-au spus că o să-l ”facă”.

Potrivit cancan.ro, mai mulți pușcăriași i-ar fi spus acestuia că nu pot uita că atunci când era poliţist a anchetat oameni care au ajuns la închisoare. Gardienii au aflat de ameninţările la adresa lui Cioacă, şi au luat măsuri, aşa cum scrie la manual. ”L-au ”izolat” pe fostul poliţist de duşmanii săi şi fac tot posibilul ca aceştia să nu mai stea în apropierea lui. Şi asta pentru că ameninţările au fost luate în serios, iar viaţa lui Cioacă putea fi în pericol dacă nu erau luate măsuri. Din fericire, totul s-a rezumat până acum doar la ameninţări verbale, iar bărbatul nu a fost agresat fizic, în special datorită reacţiei prompte a gardienilor.
Cristian Cioacă a fost trimis în judecată în 2013 de către procurorii Parchetului Instanţei Supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia Elodiei. Procurorii arătau în rechizitoriu că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorț determinat de presupusele relaşii extraconjugale ale soţilor, Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul poliţist, care a susţinut mereu că este nevinovat, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare.