Evenimentul Zilei > Actualitate > Cioacă a ajuns invitat la Money Channel! Ca să-şi crească audienţa, mai rămâne să facă emisiuni cu Ţociu şi Palade
Cioacă a ajuns invitat la Money Channel! Ca să-şi crească audienţa, mai rămâne să facă emisiuni cu Ţociu şi Palade

Cioacă a ajuns invitat la Money Channel! Ca să-şi crească audienţa, mai rămâne să facă emisiuni cu Ţociu şi Palade

În prima apariţie într-o emisiune TV, poliţistul Cristian Cioacă spune că va ajunge un caz de eroare judiciară şi că e pregătit să se adreseze Curţii Europene a Drepturilor Omului. Mihai Tatulici, transferat la The Money Chanel, încearcă să facă din postul de business unul cât mai prietenos cu publicul larg.

Poliţistul Cristian Cioacă şi avocata lui, Maria Vasii, au decis să "rupă tăcerea" şi să facă public punctul lor de vedere privind ancheta omorului Elodiei Ghinescu. Aflat pentru prima dată într-o emisiune televizată, invitatul lui Mihai Tatulici la „The Money Channel” s-a arătat sigur de eşecul anchetei care îl vizează şi a declarat că procurorii fac o eroare judiciară în cazul său, exact ca în cazul Ţundrea, bărbatul închis pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Referitor la noile dovezi care-l încriminează, Cristian Cioacă, fostul soţ al avocatei Elodia Ghinescu şi principalul suspect pentru omorul acesteia, a spus că procurorii folosesc deliberat expresii care-l încriminează şi pe care nu ar trebui să le pronunţe în acest caz, dând exemplu folosirea expresiei "pete de sânge", în cazul recentei analize a apartamentului din Braşov în care a locuit cu Elodia.

"Oricine din sistemul judiciar ştie că nu ai voie să pronunţi pete de sânge, ci pete brun-roşcate. Eu apar mereu ca vinovat, dar va ajunge un caz de eroare judiciară ca şi Ţundrea. Le-a scăpat de sub control!", a spus Cioacă.

În apărarea poliţistului, avocata sa l-a descris ca fiind „un om liniştit” şi „un model de bărbat”, iar femeia susţine că nu există dovezi clare împotriva clientului ei. "Nu este agresiv şi nici antisocial. Ar fi bine dacă populaţia masculină a României ar fi ca şi el. Oricum, dacă ar fi existat o dovadă cât de mică împotriva clientului meu, ar fi fost deja în faţa judecătorilor. Dar neputinţa Parchetului se transpune în presiune mediatică. Oricum avem o sesizare către comisarul european pentru Justiţie şi suntem pregătiţi să ne adresăm Curţii Europene a Drepturilor Omului dacă va fi cazul", a dezvăluit Maria Vasii. În emisiunea realizată de Mihai Tatulici, Maria Vasii a mai susţinut că probele aduse de ei nu au fost luate în considerare.

"Sunt patru ani în care am aşteptat ca adevărul să fie investigat, în care Parchetul a promovat vinovăţia clientului meu fără a o căuta pe Elodia şi fără a investiga persoanele care ar fi putut oferi detalii referitoare la cauza reală a dispariţiei. Noi am semnalat că au fost persoane care au văzut-o pe Elodia la o săptămână după anunţarea dispariţiei dar nu le-a chemat nimeni la audieri. De ce se cheltuie banii pe investigarea unui omor şi nu a dispariţiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News