Nici nu s-au stins ecourile scandalului de anul trecut, că fostul deputat Cristian Boureanu, aflat la Mamaia, s-a implicat, duminică seară, într-o nouă altercație cu un ospătar. Aflat la o terasă de fițe a fotbalistului Ciprian Marica, pentru a urmări finala EURO 2016, Boureanu a fost însoțit de iubita sa, Laura, și de câțiva prieteni, printre care și Adriean Videanu. Fostul politician spune că totul a pornit de la un ospătar care i-a vorbit nepoliticos și nu se sfiește să recunoască că l-a pus la pământ.„I-am transmis să se poarte cuviincios, însă omul era haotic rău și, într- o fracțiune de secundă, a și sărit la mine să mă bată. Am avut noroc că m-am ferit și nu a apucat decât să mă zgârie un pic. Nu am primit un pumn în față, așa cum s-a scris, a fost doar o atingere! În schimb, eu, da, am dat în el până a căzut la pământ. Și, ca să vezi cât de băut cred că era, atunci când s-a ridicat de jos i-a spart nasul unui alt client. Cert este că oamenii de ordine au intervenit și spiritele s-au calmat. L-au scos pe bărbat din incintă, iar nouă ni s-a propus să nu mai plătim consumația”, a declarat Boureanu pentru WOWbiz.ro. Contactați de EVZ, reprezentanții terasei au confirmat incidentul, dar n-au vrut să comenteze. Mai mulți martori susțin însă că Boureanu ar fi provocat totul deoarece l-a înjurat pe ospătar de mamă. Spiritele s-au calmat abia după intervenția lui Adriean Videanu.


FOTO: Alături de prima sa soție, Irina, și de fiica lor, Ioana„Cu cine s-a mai bătut?”

Temperamentul coleric al lui Boureanu este cunoscut tuturor. „Nu știam ce s-a întâmplat, pentru că sunt în concediu, dar Boureanu este inconfundabil! Are un comportament foarte natural. Cu cine s-a mai bătut? A avut vreo miză, pentru vreo femeie?”, a întrebat liderul PNL, Cezar Preda.


FOTO:Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au format unul dintre cele mai frumoase cupluriA sărit la bătaie pentru iubită

Și în august 2015, Cristian Boureanu s-a luat la bătaie într-un club de pe litoral. Atunci, fostul deputat liberal a reclamat faptul că un ospătar ar fi avut un comportament agresiv față de femeile din cercul său de prieteni și față de iubita sa, Laura. Boureanu nu a depus plângere la poliție, în condițiile în care conducerea și acționarii clubului și-au cerut scuze și au primit asigurări că angajatul respectiv va fi sancționat. Potrivit declarațiilor de atunci ale lui Boureanu, angajatul clubului s-a comportat „neplăcut și agresiv”.


FOTO: Iubita sa, Laura, a dat Bac-ul și vrea să facă facultatea în străinătateCristian Boureanu, un ghinionist înșelat de neveste

Favorit al tabloidelor, viața sentimentală a fostului deputat Cristian Boureanu a făcut să curgă multă cerneală. După două căsnicii terminate cu scandal și o iubită de 19 ani, Laura Dincă, ce tocmai a dat examenul de Bacalaureat, Boureanu s-a numărat printre cele mai vânate VIP-uri de la noi. La capitolul dragoste și căsnicie, Boureanu se numără printre cei mai ghinioniști. Cu Irina Boureanu, prima soție, fostul deputat a fost căsătorit timp de șapte ani și are o fetiță, Ioana, de 14 ani. Irina l-a părăsit însă pentru naşul de cununie, nimeni altul decât fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu. Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu nu au rămas împreună.

Alături de cea de-a doua soţie, Valentina Pelinel, păreau cuplul perfect: tineri, frumoşi, cu bani. Alături de Valentina a stat numai patru ani, deoarece gurile rele spun că şi-ar fi dat seama la un moment dat că este înşelat cu Cristi Borcea, acesta fiind şi adevăratul motiv al divorţului neaşteptat din 2014.