La doar o zi după ce soția sa, Ana Maria, a obținut ordin de protecție împotriva lui, Cristi Tănase a decis să depună actele de divorț.
Cristi Tănase cere divorțul
Cristi Tănase se află în plin scandal cu soția sa, Ana Maria. Aceasta a obținut un ordin de protecție împotriva fostului fotbalist, drept urmare nu va mai avea voie să se apropie nici de ea, dar nici de fiica lor. În urma mișcării făcute de soția sa, Dodel a decis un alt pas important în relația lor, divorțul
În curând va fi un bărbat liber
Cu toate că au devenit părinți în urmă cu două luni, relația lor se pare că s-a schimbat radical. Soția sa a obținut la începutul acestei săptămâni un ordin de protecție împotriva lui, iar Dodel a depus actele de divorț. Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut.
În urma ordinului de restricție, Cristi Tănase nu va mai avea voie să se apropie de soție și copil timp de 12 luni.
„Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia (…) Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu (…)
Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin, la un post TV.
Cristi Tănase, ordin de protecție „referitor la violență domestică”
Fostul fotbalist va avea însă șasnse reduse să obțină un program de vizită. Avocatul soției lui Cristi Tănase a precizat pentru Antena Stars că ordinul obținut este pentru „violența domestică”.
„Un tată nu poate să se comporte așa, indiferent dacă este vorba de o soție care are un comportament mai rece. Acest ordin de protecție este referitor la violența domestică. Acum câteva luni, s-a modificat legea, asta pentru că spunea că ordinul de protecție poate să fie de până la șase luni. Acum câteva luni, s-a modificat legea, care spune că în cazul unui pericol iminent sau contravenții sau infracțiunea de lovire se poate ajunge la până un an de ordin de protecție.
Bineînțeles că este monitorizat și nu se va putea apropia (…) Sigur că dacă nu va respecta acest ordin de protecție sau de restricție i se va întocmi un dosar penal în care poate să aibă o încadrare de până la cinci ani sau amendă și cu siguranță va fi trimis în judecată”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.