Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan: "Nu mă arunc cu capul înainte"

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan: "Nu mă arunc cu capul înainte"

Steaua trăieşte după acelaşi scenariu haotic, care şi-a consumat un nou episod după înfrângerea de duminică, de pe teren propriu, cu formaţia Gaz Metan Mediaş (scor 0-1).

Finanţatorul Gigi Becali şi-a desfiinţat jucătorii, oamenii din conducere şi pe antrenorul Marius Lăcătuş. Fostul oier a ameninţat că în iarnă va da afară pe toată lumea.

Dacă la începutul săptămânii trecute, Gigi anunţa că Lăcătuş nu va pleca până în vară, după meciul cu Mediaş, finanţatorul Stelei a spus că, în iarnă, se va despărţi de "Fiară", dacă şansele la titlu sunt compromise. "Nu ştie să motiveze jucătorii. Dau milioane şi te bate Mediaşul. Aşa, mai bine îl aduc pe Cristi Pustai. Sau mai bine îl luam pe Sabău. De fapt, pe ăla nu, că are religia aia", a spus Gigi.

Cristi Pustai nu era ieri încântat de perspectiva de a lucra cu Becali. "Eu nu mă arunc cu capul înainte, de dragul de a mă duce la o echipă mare. Mulţi antrenori au spus că Steaua este de nerefuzat, dar eu aş accepta o ofertă de la un club doar în cazul unui proiect serios. Oricum, până în vară, rămân la Gaz Metan", ne-a declarat tehnicianul.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Îl cunosc bine pe patron. Ştiam că aceste ieşiri sunt făcute la nervi.", MARIUS LĂCĂTUŞ antrenorul echipei Steaua