Evenimentul Zilei > Social > Cristi Minculescu şi Iris, din nou împreună
Cristi Minculescu şi Iris, din nou împreună

Cristi Minculescu şi Iris, din nou împreună

Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit şi se pregătesc pentru un turneu naţional, „Din nou împreună”, care va ajunge 13 oraşe din România şi la Chişinău, în Republica Moldova, în perioada 18 septembrie - 15 octombrie.

„E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesionişti desăvârşiţi cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreţinută numai de voi! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun, cântece mai vechi şi mai noi… şi recunoştinţa noastră”, spune Cristi Minculescu, informează www.agerpres.ro.
Din setlist-ul concertelor nu vor lipsi hituri memorabile precum „Baby”, „Trenul fără naş”, „Să nu crezi nimic”, „De vei pleca”, pe lângă alte cântece de suflet marca Iris.
Turneul „Din nou împreună” va ajunge în oraşele Piteşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor – 18 septembrie, Timişoara, Sala Capitol – 20 septembrie, Craiova, Teatrul „Marin Sorescu” – 21 septembrie, Chişinău – Filarmonică – 23 septembrie, Cluj-Napoca – Casa de Cultură a Studenţilor – 26 septembrie, Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor – 28 septembrie, Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor – 29 septembrie, Bacău, Teatrul de Vară – 30 septembrie, Galaţi, Teatrul Muzical – 1 octombrie, Buzău, Casa de Cultură a Sindicatelor – 2 octombrie, Braşov, Sala Patria – 3 octombrie, Ploieşti, Casa de Cultură a Sindicatelor – 4 octombrie, Constanţa, Casa de Cultură a Sindicatelor – 12 octombrie. Turneul se va încheia cu un show gigantic la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 15 octombrie.