Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Manea s-a despărțit de logodnică

Cristi Manea s-a despărțit de logodnică

Andreea Alina și Cristian Manea nu mai sunt împreună! Ultima escapadă a celor doi la Mamaia, cea de zilele trecute, a scos adevărul la iveală: el, cu alta, ea, cu altul.

Culmea, în același club, unde ambii s-au distrat de minune, iar pe chipurile lor nu s-a citit nici cel mai mic regret.

Această concluzie s-a văzut clar în clubul Loft din Mamaia. CANCAN.RO prezintă imagini în care Andreea Alina a fost în club împreună  cu Ovidiu, noul său iubit. Ceva mai târziu, tot acolo a fost și Cristi Manea, care a venit însoțit de noua sa iubită: „El, în bermude și tricou, ea, în blugi și o bluziță. Păreau mai fericiți ca niciodată. Cristi și-a făcut freza la intrare în club, proaspăta lui iubită și-a făcut selfie. Cei doi iubiței au dansat, au vorbit mult și tandru, iar el a sărutat-o, la un moment dat, pe obraz. Cu chipurile radiind de bucurie, internaționalul și iubita lui au părăsit clubul, moment în care el a luat-o de mână. Dar acest episod s-a petrecut la circa zece minute după ce Manea și Iubita lui plecaseră din club.

Alina Manea a intrat în atenția publicului în urma unui episod grav, petrecut în tribune, la ultimul meci al grupei C, la Campionatul European U21, cînd România a făcut remiză albă cu Franța și astfel s-a calificat în semifinale, de pe primul loc. Acolo, în tribune, Andreea Alina, pe atunci iubita lui Manea, a fost lovită în cu piciorul în față. În acel moment, părerile au fost împărțite: unii au spus că a fost lovită intenționat de un tânăr, alții că din întâmplare, într-o încăierare în care a fost prins chiar fotbalistul. Fata a ajuns la spital, cu buza spartă și cu o problemă la un dinte, iar medicii i-au aplicat două puncte de sutură.

După ce a aflat despre acelmoment care a umbrit calificarea, Mirel Rădoi a declarat: „A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci!”

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News