Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Chivu a revenit în fotbal. Cu ce se va ocupa fostul căpitan al echipei naționale a României
Cristi Chivu a revenit în fotbal. Cu ce se va ocupa fostul căpitan al echipei naționale a României

Cristi Chivu a revenit în fotbal. Cu ce se va ocupa fostul căpitan al echipei naționale a României

Cristi Chivu a decis să revină aproape de fotbal și va fi observator tehnic în cadrul UEFA. Fostul fundaș va fi coordonat de un alt român, Ionuț Lupescu.

Cristi Chivu (36 de ani) s-a retras din fotbal în urmă cu trei ani, forțat de accidentările repetate. Între timp, după o pauză prelungită, fostul căpitan al echipei naționale a decis să revină în fenomen, în postura de observator tehnic al UEFA. Chivu va face parte din structura forului european, alături de un alt fost internațional român, Ionuț Lupescu, cel care este directorul Comisiei Tehnice.

„Cristi Chivu a devenit astăzi observator tehnic UEFA, sub îndrumarea lui Ionuț Lupescu (director tehnic UEFA). Doi foști colegi, din două generații diferite ale echipei naționale. Multa bafta, Cristi", a anunțat soția lui Ionuț Lupescu pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.