Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Borcea s-a supărat pe Facebook şi face plângere la Poliţie
Cristi Borcea s-a supărat pe Facebook şi face plângere la Poliţie

Cristi Borcea s-a supărat pe Facebook şi face plângere la Poliţie

"Aşa ceva este incredibil! Cu ceva timp în urmă m-am trezit că aş avea o pagină pe o reţea de socializare, în condiţiile în care eu nu utilizez internetul", a reacţionat Cristi Borcea.

Alina şi Cristi Borcea s-au arătat foarte deranjaţi de faptul că pe reţeaua de socializare Facebook au apărut mai multe conturi false cu numele lor. Fostul acţionar dinamovist şi soţia sa au hotărât să facă plângere la Poliţie. 
"Aşa ceva este incredibil! Cu ceva timp în urmă m-am trezit că aş avea o pagină pe o reţea de socializare, în condiţiile în care eu nu utilizez internetul. Acolo se purtau dialoguri în numele meu. Înjurături, declaraţii de-ale mele, tot felul de tâmpenii. Am atras atenţia atunci că nu voi lăsa situaţia aşa, dar acum s-a ajuns prea departe. Văd că şi soţiei mele i-a fost făcută o astfel de pagină pe aceeaşi reţea de socializare, fără ca Alina să aibă vreo legătură. I-au trucat pozele şi au pus-o dezbrăcată", a declarat Cristi Borcea, conform Libertatea.
"Data trecută, am închis ochii şi i-am iertat. De data asta, lucrurile nu vor rămâne aşa. Voi merge la Poliţie, unde voi depune o plângere împotriva celor care administrează această reţea şi care nu ar trebui să permită ca anumiţi indivizi să fure şi să folosească identitatea unor persoane cunoscute. Când ai milioane de vizitatori pe o astfel de reţea, trebuie să îţi iei şi măsurile de precauţie ca tot ceea ce se întâmplă acolo să fie corect. Voi solicita Poliţiei să-i descopere şi pe falşii utilizatori. Sunt sigur că Poliţia va face lumină", a mai spus Borcea. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: