Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Borcea s-a refugiat într-o insulă cuValentina Pelinel
Cristi Borcea s-a refugiat într-o insulă cuValentina Pelinel

Cristi Borcea s-a refugiat într-o insulă cuValentina Pelinel

Cristian Borcea și Valentina Pelinel au plecat în vacanță, la Capri, Italia. Nu singuri, ci alături de un alt cuplu celebru, omul de afaceri Nicușor Stan și partenera de viață a acestuia.

Borcea nu lasă nicio zi să treacă aiurea, ci se bucură de fiecare dintre ele, după ce a fost eliberat condiționat, în urmă cu câteva săptămâni. Acum a ales o stațiune din Italia, pentru câteva zile de vis. A plecat alături de iubita lui, Valentina Pelinel, dar și de bunul său prieten, omul de afaceri Nicușor Stan.

Afaceristul a postat imediat pe contul său de socializare mai multe fotografii de pe iaht, în care apare alături de cuplul Borcea-Pelinel. ”Astăzi este o zi specială! Afară sunt 31 ° ! Specială pentru faptul că sunt alături de vechiul meu prieten Cristi Borcea. În continuare la Capri”, a descries Stan fotografiile pe care le-a postat.
Borcea, despre derby: ”Batem cu 2-1!”

Duminică, va avea loc derby-ul FCSB – Dinamo, iar Cristian Borcea a dat deja pronosticul. ”Batem cu 2-1. Goluri? Îmi place copilul acesta nou, Sorescu, cred că poate crește foarte mult și are un viitor frumos în față, dacă va avea grijă cu viața lui și va fi sprijinit în carieră. Eu zic că el va da un gol, apoi Nistor îl marchează pe al doilea. Și de el îmi place, e bun ca lider pentru trupa de acum a lui Dinamo”, declara Borcea, pentru gsp.ro.