Evenimentul Zilei > Actualitate > Crina Matei se apucat de gătit
Crina Matei se apucat de gătit

Crina Matei se apucat de gătit

Dupa mai multe roluri in sitcom-uri si reclame tv, actriţa a revenit la televiziunea. Crina va putea fi urmarită din 3 octombrie pe Euforia TV. Ea va prezenta emisiunea "Să gătim româneşte" ce va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.00

După mai multe roluri în sitcom-uri şi reclame tv, Crina a revenit la dragostea ei, televiziunea. Frumoasa blondă va prezenta de luni, 3 octombrie, pe Euforia TV emisiunea „Să gătim româneşte” cu difuzare de luni-joi, de la ora 20.00.

Crina e plecată acum în ţară şi învaţă în fiecare zi reţete noi. „Să gătim româneşte este o emisiune nouă care îmi place foarte mult. Fiecare apariţie e o provocare pentru mine şi mă dedic întru totul fiecărui proiect.”, a spus Crina Matei.

Emisiunea prezentată de Crina este un concurs culinar despre bucătăria tradiţională românească. În fiecare săptămână concursul se desfaşoară în localităţi diferite, iar în fiecare localitate se întrec trei din cele mai harnice familii. Juriul alege care dintre familii a gătit cel mai bine şi va reprezenta zona la nivel regional.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News