Evenimentul Zilei > Politica > Crin Antonescu, despre declarațiile lui Băsescu privind criza din USL: „A avut o observaţie pertinentă”
Crin Antonescu, despre declarațiile lui Băsescu privind criza din USL: „A avut o observaţie pertinentă”

Crin Antonescu, despre declarațiile lui Băsescu privind criza din USL: „A avut o observaţie pertinentă”

Întrebat dacă șeful statului a întins, prin declarațiile din această seară, o mână de ajutor PNL-ul în disputa cu PSD-ul privind numirea lui Klaus Iohannis ca vicepremier, liderul liberal a afirmat că Traian Băsescu a avut o serie de observații pertinente.

"Nu Traian Băsescu ne poate da o mână de ajutor. A avut o observaţie pertinentă că întradevăr este o criză artificială, mai ales dacă corelăm, conjugând-o în contextul fierbinte de la graniţă. Traian Băsescu vede că Klaus Iohannis este cheia blocajului pe care primul ministru şi PSD îl fac, tranformând o situaţie simplă, de rutină, înlocuirea a patru miniştri, care se putea face de acum două săptămâni, acum o săptămână sau de azi, cu convocarea Parlamentului, şi care sper să se facă luni, cand Parlamentul revine la muncă", a declarat Crin Antonescu, într-o intervenție la Digi 24.
De asemenea, liderul PNL a ținut să-i transmită un mesaj premierului Victor Ponta că drumurile celor două partide se vor despărți de luni dacă Iohannis nu va fi numit vicepremier și ministru de Interne.
"Dacă doreşte să nu ne mai aibă parteneri de guvernare, nu mai doreşte şi îşi găseşte alţi parteneri de guvernare. Chestiunea poate fi rezolvată în jumătate de oră", a conchis Antonescu.
CITIȚI ȘI:

  • Traian Băsescu: Îi propun public lui Ponta să cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier
  • Victor Ponta: Anunțul despre ruperea USL nu-l voi face eu și nu voi propune revocarea niciunui ministru liberal
  • Crin Antonescu: Noi am cam fost dați AFARĂ de la guvernare | VIDEO
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: