Cursa aeriană Iaşi – Bucureşti, cu care liderul liberal Crin Antonescu urma să plece spre Capitală, sâmbătă, la ora 12.00, a fost anulată, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şeful PNL intenţionând să părăsească Iaşiul în cursul serii.
Sâmbătă dimineaţă, şeful PNL, Crin Antonescu, a participat, la Iaşi, la o întâlnire regională a liberalilor, după care a decis să anuleze programul stabilit pentru restul zilei şi să plece spre Bucureşti, cu prima cursă aeriană, a cărei decolare era programată la ora 12.00 de pe aeroportul ieşean. Totodată, filiala ieşeana a PNL a anunţat că anulează conferinţa de presă a lui Crin Antonescu de la Iaşi, programată pentru ora 14.00, informează sursa citată. Presedintele PNL Iasi, Relu Fenechiu, a confirmat pentru mediafax.ro: "Crin Antonescu e încă în Iaşi, va pleca spre Bucureşti cu următorul zbor".
Urmatorul zbor la ora 18.50
În cursul acestei zile mai este programat un singur zbor către Capitală, la ora 18.50, despre care oficialii aeroportului susţin că nu pot preciza deocamdată dacă şi acest zbor va fi anulat.  În cursul acestei seri, Crin Antonescu urma să participe la botezul fiicei preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei. Antonescu confirmase prezenţa sa la eveniment încă de vineri seară, după gala «România pentru toţi românii», organizată la Iaşi de TNL.