Crimele împotriva românilor pe care instituțiile și serviciile statului le ascund cu îndârjire

Crimele împotriva românilor pe care instituțiile și serviciile statului le ascund cu îndârjire

Cheia celor ce le voi scrie în continuare este în următoarea propoziție: Să nu uităm că, în decembrie 1989, Armata, adusă de la scos de sfeclă și cules de porumb, a fost cea care a tras în români, și la Timisoara, și la baricada de la Intercontinental, și la Cluj etc.

Crimele împotriva românilor pe care instituțiile și serviciile statului le ascund cu îndârjire

Deși în cătarea opiniei publice este de multă vreme SRI, ca cel mai ticălos serviciu secret post-decembrist, prin devoalarea acțiunilor reale de partizanat politic ale unora ca Virgil Măgureanu, Ioan Timofte, Florian Coldea, George Maior, serviciile secrete ale Armatei și-au făcut și încă își fac de cap în România.

Despre asta în public s-a vorbit și se vorbește puțin spre deloc.

De multă vreme unii inițiați îmi spuneau că la ele este cheia multor lucruri pe care nu le înțelegeam.

Ne puteți urmări și pe Google News

În primul rând, normal, bătaia de joc cu care era și este tratat de procurori, militari, vezi bine, Dosarul Revoluției.

Președinți pe care țara părea să nu-i mai încapă de furie ce aveau pe tergiversarea Dosarului Revoluției, de la Emil Constantinescu, la Traian Băsescu, până la Klaus Iohannis, avansau în grade pe procurorii care parcă le făceau înadins, închizând s-au bătându-și joc de Dosarul crimelor din decembrie 1989.

Revenind la zilele acestui sfârșit de ianuarie bântuit de COVID-19 și de aceeași fățărnicie, redau, spre deplină lămurire, comunicatul Asociației 21 Decembrie 1989 din data 26 ianuarie 2021:

„ATENȚIONARE

Astăzi Secția de procurori din cadrul C.S.M. a aprobat delegarea procurorului Tudor Marian în funcția de adjunct al Secției Parchetelor Militare (S.P.M.).

Cine este Tudor Marian

Tudor Marian este unul dintre procurorii care în anul 2015 au închis dosarul Revoluției din Decembrie 1989.

Dosarul a fost redeschis la scurt timp de către Procurorul General interimar în acel moment, Domnul Bogdan Licu, printr-o ordonanță, care a fost confirmată de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Procurorul General în funcție, Gabriela Scutea și-a asumat propunerea de azi, motivând că urmează ca dosarul 10 august 2018 să se întoarcă de la Tribunalul București la Secția Parchetelor Militare și Tudor Marian ar fi indicat se preia dosarul.

Așadar, cel care a închis dosarul Revoluției încălcând deciziile multiple pronunțate de C.E.D.O. și care trebuia eliminat din magistratură, este numit azi adjunct șef secție.

Rușine mare doamnă Scutea și mai mare rușine domnule ministru Ion Stelian!

Sub ministeriatul U.S.R. procurorul care a închis dosarul Revoluției este avansat să poată prelua dosarul 10 August 2018.

Noi am atras atenția și în 2015 și în 2018 și o facem din nou ca să nu spuneți că nu am atras atenția cu privire la cine este acest individ!”.

Ce să spui mai mult decât o spun supraviețuitorii și rudele victimelor măcelului din decembrie 1989?

A, că, în 10 august 2018, atacul cu gaze de luptă împotriva românilor nu a mai fost opera Armatei, ci a Jandarmeriei aflată la mâna unora ca Liviu Dragnea și Carmen Dan…

Dar ăștia s-au dus…

Noi am rămas cu aceiași oameni care ne ascund adevărul!

Și că serviciile secrete ale Armatei nu sunt străine de aceste mizerii împotriva propriului popor, deși nu am date că ar fi fost implicate în gazeificarea din Piața Victoriei, îmi permit să vă prezint următorul document despre cele cu care se ocupă:

Și vă mai postez ceva legat de documentul de mai sus:

 

În concluzie, noi, ăștia mici fără grade mari, trăim într-o mare minciună din 6 martie 1945, fără nicio pauză după 1989.

Iar cei care ne mint ca pe copiii de clasa zero își iau grade, funcții publice, bani, averi, luându-ne de proști!

Chiar ne merităm soarta?