Crime şi sacrificii umane în numele diavolului

Crime şi sacrificii umane în numele diavolului

Documentarul "Ocultismul în America" este o incursiune în lumea şocantă a crimelor făcute din respect pentru forţe malefice.

Duminică, de la ora 23.00, Viasat Explorer a programat un serial documentar, producţie a anului 2011, "Ocultismul în America".

Deşi Statele Unite, "Ţara Făgăduinţei", au o societate modernă, cele trei episoade şocante ale documentarului ne introduc într-o lume a crimelor sălbatice şi a ritualurilor oculte.

Satanismul, foarte răspândit

Ne puteți urmări și pe Google News

Atât în metropole, cât şi în comunităţile rurale din întreaga Americă stau ascunse grupuri de oameni aflaţi în căutarea puterii sau a senzaţiilor tari prin venerarea diavolului.

Serialul aduce poveşti adevărate despre cum folosesc cei implicaţi în practici oculte satanismul şi ritualurile sale pentru a-şi intimida duşmanii, a-şi satisface porniri perverse sau a justifica crime sângeroase.

Nu vor lipsi interviurile cu cei implicaţi în cazurile descrise, probele sau efectele unor astfel de practici. Documentarul trage un semnal de alarmă şi arată că ocultismul şi efectele lui pot fi mai aproape de noi decât am vrea să credem.

În primul episod, un adolescent anunţă secţia de pompieri dintr-un sat din Ohio că şi-a găsit părinţii morţi, ucişi într-un ritual care şochează comunitatea. Autorităţile deschid o anchetă şi descoperă că un fermecător şi elocvent predicator strânge în jurul său un grup de credincioşi hotărâţi să aducă sfârşitul lumii printr-un sacrificiu.

În cel de-al doilea, într-o destinaţie de vacanţă din Florida, angajaţii de la Urgenţe descoperă o tânără femeie care fusese încătuşată şi violată. Când ea le povesteşte anchetatorilor ce s-a întâmplat, aceştia îşi dau seama că femeia a fost molestată de un "vampir" în carne şi oase.