Totul a început de la o ceartă în cuplu. Bărbatul de 24 de ani a înjunghiat-o mortal pe iubita sa, cu un an mai în vârstă, apoi s-a năpustit asupra pisicii acesteia, potrivit ȘtirileProTV.ro

După crimă, a plecat din apartament şi, după doar câteva minute, a mai ucis o persoană întâlnită în scara blocului. 

Crimele în serie au avut loc în jurul orei 19:00, într-un apartament din Sectorul 3. .

Se pare că pe vecin l-a ucis din cauza unei țigări. „Criminalul i-a cerut o ţigară şi vecinul nu i-a dat”, a explicat polițiștilor un martor.

„Am coborât din lift, l-am văzut jos. Maxim un minut şi şi-dat ultima suflare. Foarte liniştit, nu l-am văzut ridicând vocea la cineva”, a povestit alt martor, iar cumnata vecinului ucis a declarat: „Pentru ţigară să omori un om… Un nenorocit!”

Bărbatul omorât de tânărul de origine arabă avea 64 de ani şi locuia cu mama sa. Avea doi băieţi – unul care îl vizita din când în când, celălalt stabilit în străinătate. „Era un om liniştit.. mai ciugulea câte o bere nu făcea scandal, nu nimic… îl ştiu de 17 ani”, a povestit alt vecin despre victimă.

Vecinul care a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani a sunat la 112, apoi l-a ţinut de vorbă pe suspect. „Îmi spunea că s-a certat cu prietena lui…că nu voia să se dea la o parte. Vorbea foarte incoerent. L-am ţinut de vorbă până a venit poliţia”, a explicat eroul din întâmplare.

Criminalul în vârstă de 24 de ani a fost încătuşat imediat şi dus la Secţie 23 Poliţie. Acolo, anchetatorii au observat însă că are un comportament ciudat. Un martor a declarat că „fumau şi ceva ciudat, că mirosea ciudat”. Se pare că suspectul era sub influenţa unor substanţe interzise, aşa că a fost dus la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii. 

 

Te-ar putea interesa și: