Evenimentul Zilei > Actualitate > AVERTISMENT! Crima care a ORIPILAT lumea! L-a strangulat în timp ce făceau AMOR, dar ce-a urmat este greu de descris
AVERTISMENT! Crima care a ORIPILAT lumea! L-a strangulat în timp ce făceau AMOR, dar ce-a urmat este greu de descris

AVERTISMENT! Crima care a ORIPILAT lumea! L-a strangulat în timp ce făceau AMOR, dar ce-a urmat este greu de descris

Anastasia Onegina l-a strangulat pe iubitul său Dmitry Sinkevich, în vârstă de 24 de ani, fost polițist, în apartamentul din Oryol, după care l-a tranşat cu un cuțit de bucătărie. Mărturiile sunt de-a dreptul îngrozitoare.

L-a decapitat, i-a tăiat organele genitale și obrajii, i-a tăiat membrele, a îndepărtat câteva degetele de la picioare și apoi l-a eviscerat. Câteva bucăţi din corp le-a aruncat în coşuri de gunoi, altele le-a păstrat în congelator și totuși mai multe părţi erau atârnate pe cârlige în jurul apartamentului, arătând ca o măcelărie.

Onegina a negat inițial uciderea lui Sinkevici, spunând poliției că l-a găsit mort înainte de a dezmembra cadavrul de frică că va fi acuzată de crimă – dar a recunoscut până la urmă totul.

Corpul a fost mistuit cu un cuțit de bucătărie pentru a arăta ca idolul Satanic Baphomet. Onegina și Sinkevich erau cunoscuți ca fiind interesați de sexul ocult.  Dosarele poliției arată că corpul său a fost drenat de sânge, iar capul, mâinile și picioarele au fost depozitate în frigiderul apartamentului din orașul rus Oryol.

"Demonul Baphomet are copite, care seamănă cu picioarele tăiate ale lui Dmitri. Multe surse descriu pe Baphomet cu părul blond. Dmitry avea la fel, iar găurile în formă de arbore de pe umeri s-ar putea să fi fost văzute ca o modalitate de a atașa aripile aşa cum este idolul portretizat.

Bratele și picioarele cadavrului au fost despicate, ca și penisul.  Experții religioși susțin că uciderea și dezmembrarea lui Sinkevich – care a lucrat ca barman – a fost făcută în ultima noapte de sacrificiu a ciclului lunar.  Avocatul a spus: "Această dezmembrare nu a fost pragmatică, ci creativă, întreprinsă pentru un ritual de sacrificiu".

Ea este reținută în urma suspiciunii de ucidere și de dezmembrare a cadavrului și va fi judecată dacă nu va fi diagnosticată ca fiind neputincioasă din punct de vedere mental, caz în care va fi supusă unui tratament psihiatric obligatoriu.  Nu există alți suspecți, potrivit poliției, chiar dacă familia lui Dmitriu a spus că e posibil să fi fost şi alții prezenți atunci când corpul a fost dezmembrat, sugerând că este puțin probabil că Onegina a făcut acest lucru singură.

 She threw some body pieces into the bins outside, and others were stored in the freezer, above