Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă oribilă la Bacău. Detalii cutremurătoare despre mămica omorâtă
Crimă oribilă la Bacău. Detalii cutremurătoare despre mămica omorâtă

Crimă oribilă la Bacău. Detalii cutremurătoare despre mămica omorâtă

O femeie din Bacău, mamă a unei fetițe de un an și jumătate, a fost omorâtă în bătaie de soțul ei, trupul fără suflare al victimei fiind găsit într-o mașină abandonată lângă un canal de la marginea orașului. Bărbatul ar fi spus unui prieten ce a făcut și l-a anunțat că se va sinucide. Se pare că autorul o bănuia pe femeie de infidelitate şi se certau frecvent din acest motiv.

Anchetatorii nu au dat, seara trecută, de urma presupusului criminal, iar astăzi se întorc în zonă pentru a-l căuta în apă cu ajutorul unei bărci. Pompierii care, marți seara, au găsit-o pe victimă într-o mașină abandonată, au fost sesizați la de un bărbat care a anunțat că un prieten i-a spus că și-a omorât iubita și se pregătește să se sinucidă.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 17:00.Un bărbat anunţa, speriat, că prietenul lui i-a spus că şi-a omorât iubita şi că vrea să îşi pună capăt zilelor. Un echipaj de pompieri a mers în zona canalului din oraş, unde cel care a dat alarma bănuia că se află amicul lui. Acolo, militarii au găsit o maşină în care zăcea, fără suflare, o femeie.

“S-au certat amândoi şi a omorât-o şi a dat telefon că se aruncă în apă. Ea a fost omorâtă acolo în maşină. Voia să se despartă de el. Aşa am auzit aici cum vorbeau oamenii”, a spus o martoră.

La fața locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bacău. “A fost identificată o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 30 de ani, găsită decedata, cu multiple semne de violenta prezente”,  a declarat medicul SAJ, Cristian Goroneanu, citat de stirileprotv.ro.

Poliţiştii au început să-i audieze pe apropiaţii celor doi. Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bacău.

Potrivit primelor date, cei doi au o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate. Înainte de apelul la 112, erau împreună cu mama victimei. La un moment dat, au lăsat copilul cu aceasta şi au spus că merg în oraş. Se pare că bărbatul o bănuia pe femeie de infidelitate şi nu ar fi fost pentru prima dată când se certau din acest motiv. Cuplul a locuit în străinătate şi a revenit de curând în ţară.