Un gest greu de imaginat a făcut o mamă din Timişoara. Femeia în vârstă de 32 de ani şi-a ucis copilul într-un mod groaznic: i-a tăiat venele şi a lăsat-o să moară în cada plină cu apă.

Din primele informaţii, moartea fetiţei, în vârstă de patru ani, a fost anunţată la 112 de o cunoştinţă a femeii pe care mama a sunat-o, după ce a făcut gestul extrem.

Imediat s-a dat alarma, iar echipaje SMURD, de la Ambulanţă si Politia au pornit spre adresa indicată – o casa din cartierul Ronat din Timisoara de pe strada Tibrului nr 34, anunţă opiniatimisoarei.ro. Cand au ajuns politiştii, mama ucigaşă a refuzat sa deschidă uşa, astfel că oamenii legii au intrat cu forţa în interiorul locuinţei.

Imaginile descoperite la faţa locului erau înfioratoare. Poliţiştii au descoperit-o pe micuţă în baie, înecată în cadă, cu venele de la ambele maini tăiate.

Crima a avut loc pe când mama era singură acasă, împreună cu copilul, tatăl fiind la serviciu.

Dupa ce a ucis-o pe fetiţă, femeia a sunat pe cineva să-şi marturisească teribila faptă. Apoi s-a încuiat în casă. Familia e în stare de şoc. Nimeni nu îşi explică gestul femeii care si-a ucis cu sange rece propriul copil.

Aceasta fusese educatoare la o gradiniţă mai mulţi ani, iar acum stătea acasă si era în căutarea unui loc de muncă.

 

Te-ar putea interesa și: