Evenimentul Zilei > Social > Crima de la Limanu. Un bărbat a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de doi prieteni
Crima de la Limanu. Un bărbat a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de doi prieteni

Crima de la Limanu. Un bărbat a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de doi prieteni

Crima înfiorătoare de la Limanu. Procurorii au muncit trei zile să elucideze misterul unui bărbat găsit mort, într-o locuinţă din apropierea casei.

Conform procurorilor, doi bărbaţi, prieteni ai victimei, l-au ucis pe Vasile Constantin, în vârstă de 40 de ani, în propria locuinţă, că unul dintre autorii crimei era gelos pe proprietar, întrucât îl bănuia pe acesta că are o relaţie secretă cu concubina sa.

Scandalul a pornit în momentul în care Cătălin Marian Murgu l-ar fi luat la rost pe proprietarul casei, cu privire la faptul că ar fi întreţinut relaţii intime cu iubita sa.

Potrivit anchetatorilor, Cătălin Murgu şi Cristian Obreja l-au lovit cu bestialitate pe Vasile Constantin cu pumnii şi picioarele în zona feţei, provocându-i 18 fracturi costale, dar şi de stern.

„Cei doi inculpaţi, amândoi prieteni vechi ai victimei, prin acţiuni conjugate şi concomitente, au ucis-o pe victima Vasile Constantin, în vârstă de 40 de ani, pe care, în propria ei locuinţă, din comuna Limanu, str. Mărului, nr.47. Au lovit-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele pe toată suprafaţa corpului, preponderent în regiunile facială şi toracică, astfel încât i-au provocat nu mai puţin de 18 fracturi costale bilateral pe mai multe linii şi fractură de stern, urmate de producerea unui hemopneumotorax bilateral, leziunile toracico-pulmonare fiind incompatibile cu viaţa”, conform procurorilor.

Cei doi indivizi au încercat să ascundă urmele crimei. Au mutat victima într-o altă locuinţă, situată pe strada Atelierelor şi au anunţat autorităţile prin 112 în următoarea dimineaţă, declarând că au găsit bărbatul cu urme de violenţă. Cu toate că în cadrul audierilor, bărbaţii şi-au menţinut declaraţiile iniţiale, după ce procurorii le-au prezentat probele incriminatorii, ambii au recunoscut în faţa judecătorului ce s-a întâmplat cu adevărat.

Procurorii au reţinut pentru 24 de ore a inculpţii, ambii din comuna Limanu, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Cătălin Marian Murgu şi Gabriel Cristian Obreja au fost arestaţi pentru 30 de zile.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: