Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă cu sânge rece la Oradea. Victima a fost legată de mâini și înecată
Crimă cu sânge rece la Oradea. Victima a fost legată de mâini și înecată

Crimă cu sânge rece la Oradea. Victima a fost legată de mâini și înecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Oradea a transmis, vineri, că în cazul bărbatului mort neidentificat, al cărui cadavru a fost descoperit la începutul lunii în bazinul de acumulare al barajului CET, există indicii clare că ar fi vorba de o crimă. Victima a fost legată de mâini, ca să nu se poată apăra, bătută crunt și apoi înecată.

Trupul bărbatului a fost găsit la începutul lunii septembrie în bazinul de acumulare al barajului CET CAMP situat în zona străzii Corneliu Baba din Oradea, în apropierea podului Densuşianu – Pod CFR Ioşia. Crima a avut loc la începutul lunii august. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită. Legiștii spun că e vorba de un bărbat de 45 – 55 de ani, cu o înălţime de 1,68 – 1,70 m, atletic, greutate aproximativă 70 – 80 kg, care purta încălțămintre măsura 39.

Când a fost descoperit cadavrul, trupul bărbatului era aproape dezbrăcat. Practic acesta purta doar chiloți și un tricou cu brandul unui retailer cunoescut.

„Conform constatărilor preliminare medico-legale, moartea a fost violentă, s-a cauzat asfixiei mecanice prin înec. În zona antebraţelor au fost identificate echimoze produse prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare, posibil în urma unei altercaţii sau agresiuni. La momentul la care a fost găsită, victima avea mâinile imobilizate la spate prin legare cu material textil. La nivelul gurii, între maxilar şi mandibulă avea aşezată o fâşie îngustă din material textil legată strâns cu nodul situat sub urechea dreaptă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Procurorii fac un apel către orădenii cu domiciliul sau reşedinţa în zona cartierelor Rogerius şi Ioşia din Oradea, pe cele două maluri ale Crişului Repede pentru a informa relații dacă, la începutul lunii august, au asistat sau auzit de altercații ori violențe ăîn zonă.  Persoanele care pot oferi informaţii ce pot duce la identificarea posibilei victime sunt rugate să sune la numărul unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: