Potrivit Cancan, piesa de debut a Vulpiței a ajuns nr. 1 în trending pe Youtube. Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”.

Iar fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a răbufnit văzând cine îi fură din trafic de pe social media. Melodia “Hai la Bucureşti, Vulpiţă”, lansată de Veronica Stegaru, în colaborare cu Axinte a strâns aproape 3.500.000 de vizualizări, potrivit informaţiilor furnizate astăzi, în jurul orei 15:00, pe canalul de YouTube al casei de producţii cu care a colaborat tânăra.

Piesa de debut a ajuns nr.1 în trending pe Youtube, iar acest lucru l-a scos din minți pe Jador

”Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salan, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a răbufnit Jador pe contul său de TikTok.

Şi Connect-R este indignat

Connect-R s-a înfuriat când a văzut că Vulpiţa de la  “Acces Direct” este nr. 1 în trending pe YouTube cu melodia de debut, alături de Axinte! Cântăreţul a publicat un colaj în care apare clipul celor doi, dar şi colaborarea dintre Jador şi Lino GOlden şi a pus la descriere următorul mesaj: “1 #trending YouTube Romania ! ţara în care popularitatea e tot una cu celebritatea!”, mai subliniază sursa citată.