Evenimentul Zilei > Monden > „Craiul de Dorobanți” a răbufnit. De ce este foarte supărat pe Guvern
„Craiul de Dorobanți” a răbufnit. De ce este foarte supărat pe Guvern

„Craiul de Dorobanți” a răbufnit. De ce este foarte supărat pe Guvern

„Craiul de Dorobanți”, actorul Codin Maticiuc, și-a strigat nemulțumirea pe rețelele de socializare. El a tras un semnal de alarmă în legătură cu măsurile luate de Guvernul României, în contextul pandemiei.

 

Cunoscut ca o persoană foarte directă, și-a exprimat și de această dată punctul de vedere în legătură cu măsurile pe care le-a luat Guvernul referitor la închiderea localurilor la ora 23.

Pe pagina sa de Facebook, Maticiuc  trage un semnal de alarmă afirmând că crede cu tărie că legea trebuie respectată sau schimbată. Și dacă cineva nu acceptă legea, trebuie să fie forțat să o respecte.

„Cred că legea trebuie respectată sau schimbată. Cu forța dacă e nevoie. Varianta „nu sunt de-acord cu ea, deci n-o respect”, nu merge. Acestea fiind spuse, înțeleg dorința guvernului de a impune distanțare. Chiar înțeleg și mi se pare absolut normal. Poate ar trebui alte norme impuse.”, a scris artistul pe pagina lui de socializare.

Actorul este extrem de revolat din cauza faptului că restaurantele sunt nevoite să închidă la ora 23:00. Din punctul lui de vedere, în ritmul acesta nu au cum să supraviețuiască.

„Este extrem de cald afară, interiorul este interzis deci restaurantele nu vând deloc la prânz. Seara lor începe când se lasă puțină răcoare, la 21.00. Nu e cam puțin până la 23.00 ca să-și facă banii pentru supraviețuire? La fel și câteva cafenele și terase unde distanțarea era ținută cu sfințenie, de la distanța între mese până la numărul de oameni la masă. La anumite terase se făcea și teatru și stand-up în aer liber. Şi lor le va fi greu cu o singură reprezentație pe zi și aia în zăpuşeală”, a mai povestit el, potrivit a1.ro.

Codin Maticiuc, cunoscut pentru aparițiile în presa mondenă și pentru cuceririle amoroase este o persoană dependentă de ieșirile în oras, frecventînd cu asiduitate restaurantele, barurile și terasele, în special, din zona de high-lifeul bucureștean, Dorobanți.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: