Crăciunul la Damian Drăgnici. Amintirea care îl chinuie din copilărie

Crăciunul la Damian Drăgnici. Amintirea care îl chinuie din copilărieDamian Drăghici. Sursa foto: mediaflux.ro

Damian Drăgnici îşi aminteşte că pe când era copil, era foarte greu de făcut rost de portocale pentru ziua de Crăciun.

Damian Drăghici a făcut mărturisiri, într-un interviu pentru Antena 3 CNN, despre cum era Crăciunul în copilărie pentru el, dar și despre cum petrece astăzi de sărbători.

Fără portocale de Crăciun în copilăria lui Damin Drăghici

”Crăciunul, în copilărie, era ca la toți. Dacă exista vreo portocală, mulțumeam lui Dumnezeu. Era greu cu portocalele și în rest mâncărurile tradiționale: sarmale, cârnați, piftie”, îşi aminteşte Drăgici.

Artistul a mai mărturisit că familia sa consumă foarte rar carne de porc.

Noi nu prea mâncăm carne de porc. Nu că avem ceva, dar nu mâncăm. Și pentru acum, am cumpărat doar vreo 5 kg de carne cât să avem să facă niște sarmale și niște cârnați”, spune Damian Drăghici.

Damian Drăghici a fugit din România. Succesul nu i-a adus fericirea

Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Cel mai amuzant moment pe scenă

Damian Drăghici susţine că nunţile sunt cele mai indicate pentru muzicieni ca să facă meserie.

„La nunți e locul cel mai bun să înveți meserie. Nu există loc mai bun, pentru că experiența de acolo, nu există în altă parte”, susţine artistul.

Drăghici îşi aduce aminte de un coleg cu care cânta la nunţi: „Cred că cel mai mișto este când era cu noi Mircea Vijelie, un alt membru al trupei noastre. Căruia la fiecare eveniment i se întâmplau un milion de gafe. Întotdeauna trebuia să i se întâmple ceva”.

Damian Drăghici. Poveşti din spatele scenei

Damian Drăghici a vorbit şi despre ce crede el despre cariera de artist profesionist.

„Nu cred că ne alegem noi drumul. Drumul e deja ales. Orice om care începe din niște condiții nefavorabile își dorește să ajungă cât mai sus. Cred că drive-ul acela este, mai ales, foarte bine înrădăcinat în cineva care vine dintr-un mediu din ăsta.

Pentru există două modalități, spuneau niște specialiști. Accepți mediul și o iei pe un drum nașpa. Sau te lupți cu tot ce e înăuntrul tău, cu toată puterea, să ajungi sus”, mărturisește Damian Drăghici.