Evenimentul Zilei > Monden > COVID-ul și-a băgat coada între Raluca și Walter Zenga! Divorțează celebrul cuplu?
COVID-ul și-a băgat coada între Raluca și Walter Zenga! Divorțează celebrul cuplu?

COVID-ul și-a băgat coada între Raluca și Walter Zenga! Divorțează celebrul cuplu?

Raluca Zenga face noi declaraţii despre despre un presupus divorţ de antrenorul italian Walter Zenga, ce pare însă, din fericire, dacă interpretăm corect declarațiile ei, doar zvonistică pe placul gurilor rele.

Soţia antrenorului italian a postat pe pagina de Instagram două fotografii alături de copii, dar fără soţul ei, cu mesajul „Aşteptându-l pe tati”. Mai mult decât atât, ea a ţinut să facă anumite precizări referitoare la ce s-a spus până acum, și anume zvonul că ar fi divorțat de antrenorul italian, speculație care a pus pe jar toată țara.

„Forțată de împrejurări. m-am gândit să liniștesc apele. Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți…vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge în Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni în Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă în pază”. Cu toate acestea, observăm că Raluca Zenga nici nu dezminte, dar nici nu confirmă informaţiile apărute în presă. Sau poate că aşa cum sperau apropiaţii lor, lucrurile s-au liniştit şi au revenit la sentimente mai bune, potrivit https://antenastars.ro/star-news/raluca-zenga-o-noua-marturisire-despre-zvonul-ca-divorteaza-id93112.html.

Raluca și Walter Zenga au doi copii ai săi, Walter jr. și Samira, și locuiesc în Dubai. Antrenorul italian în vârstă de 59 de ani se află de la începutul anului în Italia, acolo unde va antrena, timp de un an și jumătate echipa din divizia A de la Cagliari. Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani. Walter Zenga mai are trei copii din căsnicii anterioare. Prima sa soție, Elvira Carfagna, a câștigat titlul de Miss în regiunea Marche, iar în 1981 a concurat pentru titlul de Miss Italia.

Cei doi soți s-au cunoscut acum 20 de ani, într-un aeroport din Milano și s-au căsătorit după 3 ani de relație.