Evenimentul Zilei > Actualitate > Cotabiţă A LOVIT DIN NOU. Roxana Vancea n-a avut nicio şansă în faţa şarmului său: „Gabi este foarte ascultător”
Cotabiţă A LOVIT DIN NOU. Roxana Vancea n-a avut nicio şansă în faţa şarmului său: „Gabi este foarte ascultător”

Cotabiţă A LOVIT DIN NOU. Roxana Vancea n-a avut nicio şansă în faţa şarmului său: „Gabi este foarte ascultător”

Tragedia prin care a trecut Gabriel Cotabiță în urmă cu doi ani l-a făcut pe acesta să își schimbe modul de viață.

Roxana Vancea și-a luat unul dintre cele mai grele angajamente din viață.. După ce a sfidat pronosticurile medicilor și trăiește după o lună de comă, Gabriel Cotabiță a revenit mai puternic. S-a apucat chiar de sport.

Gabriel Cotabita face sport cu Roxana Vancea, celebra instructoare de fitness. Artistul are un program personalizat, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si in ceea ce priveste exercitiile fizice.

Roxana Vancea sustine ca Gabi Cotabita are nevoie de sport pentru a-si pune sangele in miscare. Mai mult, instructoarea de fitness spune ca artistul nu are voie sa ia in greutate pentru ca si-ar pune in pericol sanatatea, a declarat aceasta pentru wowbiz.ro.

“Gabi Cotabita nu vine la sala ca sa slabeasca, el are nevoie sa se mentina la kilogramele pe care le are. Nu are voie sa se ingrase pentru ca atunci s-ar ingrosa vasele de sange si ar fi mult mai greu pentru problema pe care a avut-o. Pentru el sportul este necesar. Foarte multa lume l-a criticat atunci cand el a venit la sala.

Ceea ce a patit el a fost in sala de sport. El nu a patit din cauza sportului pentru ca totul s-a intamplat la vreo 5 minute de cand era in sala, nu era ca si cand se supraantrenase si s-a intamplat ceva. Oamenii nu inteleg ca el are nevoie de miscare, de sport, ca sa-si puna mereu sangele in miscare. Sportul e sanatate din punctul meu de vedere.

Pentru el chiar e o necesitate. I-am facut program personalizat lui Gabi. Nu mi-a fost teama sa lucrez cu el, a fost o provocare. El este foarte ascultator. Daca ii spun “nu exageram, nu facem asta” intelege. Ma asculta cu alimentatia, mananca exact ceea ce ii dau eu.

La antrenamente nu are voie sa ridice mai mult de 10 kilograme, ceea ce pentru el chiar nu e necesar. Noi faceam cu 2, maxim 3 kilograme. Nu depasim”, a declarat Roxana Vancea.