Printre aceştia se numără şi Oana Roman, care a pus recent o întrebare ce spune multe despre ceea ce mai reprezenta actorul pentru aşa-zişii prieteni.

Comentariile Oanei Roman au la bază ultima imagine postată pe contul de Facebook al lui Costin Mărculescu.

Astfel, cel care s-a întâlnit probabil ultima oară cu actorul ar fi fost omul de afaceri Doru Colangiu.

Fostul partener de afaceri al lui Mihai Mitoșeru a postat două imagini cutremurătoare pe Facebook după vestea tragicului deces al lui Costin Mărculescu.

Una îi înfățișează pe cei doi la o masă, iar a doua imagine este ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis pe whatsapp lui Doru Colangiu.

„Doru, moooor!”, este mesajul trimis de Mărculescu la ora 22.44. Nu se ştie ziua, dar Oana Roman nu s-a putut abţine şi l-a atacat dur pe omul de afaceri.

„Costin Mărculescu vorbea despre faptul că a fost pe culmi, foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est.

El făcea niște spectacole gigantice, avea turnee în toată țara. Costin Mărculescu a fost milionar înainte de alții. Chiar mi-a scris un prieten, că nu se știe cine a fost Costin Mărculescu.

L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol. A pierdut tot, pentru că așa cum fac mulți artişti boemi, nu a știut să managerieze situația financiară.

În momentul în care locuiești singur, nu vorbești cu toți prietenii zilnic. Eu aveam momente în care nu vorbeam cu mama, nu vorbeam câte două zile.

Moartea lui Costin Mărculescu. Cineva i-a făcut-o! Mărturia-şoc a unui vecin din bloc

Ce mă miră este faptul că deși știa că avea probleme cu inima, nu s-a tratat cum trebuie și nu avea pe nimeni lângă el.

Şi ce m-a șocat este că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc.

Chiar dacă e o exagerare, când un om îți trimite un astfel de mesaj, suni și întrebi ce se întâmplă, iar apoi nu publici mesajul din viață lui intimă.

Nu vreau să judec, dar mi se pare oribil să publici mesajele trimise după deces. El a reușit să inventeze școala de modelling.

Din punctul acesta de vedere, a avut o sclipire de geniu în acel moment. Conceptul pe care l-a creat a fost ideea lui.

A reușit să facă ceva în viața lui, ceea este cel mai important”, a spus Oana Roman pentru gandul.ro.

Moartea lui Costin Mărculescu. Există mai mulţi vinovaţi! Au fost găsite dovezi clare

Amintim că aceia care au dorit să-i aducă actorului un ultim omagiu, au putut s-o facă la Biserica Voievodală Sfântul Gheorghe Nou, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit.

Îmbrăcată în haine de doliu, Mara Bănică a fost printre primele persoane care au venit joi la biserică.

Conform rezultatelor autopsiei, Costin Mărculescu a murit din cauza unui infarct. Actorul a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi. Trupul acestuia era în stare de putrefacţie.

Trecuseră 3 zile de când actorul murise, iar vecinii au chemat poliţia alertaţi de lătratul neîncetat al câinelui pe care acesta îl avea.

Moartea lui Costin Mărculescu şi secretele murdare din showbiz. Va fi tsunami!