Costel Busuioc, aplaudat de părinţii lui

Costel Busuioc, aplaudat de părinţii lui

Concert la Iaşi.

Julio Iglesias a concertat, miercuri seară, la Iaşi, pe o vreme potrivnică, cu ploaie şi vânt, în faţa a aproximativ 4.000 de spectatori, printre care şi părinţii lui Costel Busuioc, care locuiesc în comuna ieşeană Tomeşti, informează Mediafax. Cântăreţul spaniol a interpretat în duet cu românul piesa „Caruso -Te voglio bene assai“.

Concertul nu a înregistrat însă succesul aşteptat de organizatori, care mizau pe prezenţa a 7.000 de oameni. Mai mult, Julio Iglesias, care a remarcat la un moment dat o oarecare apatie a publicului de la Iaşi, i-a apostrofat pe spectatori. „Vreau să văd mai multă mişcare. La Cluj, am avut un public mai vioi“, a spus cântăreţul, care nu a uitat îndemnul său obişnuit: „Mergeţi acasă şi faceţi dragoste!“.

Julio Iglesias şi-a anulat concertul programat mâine, la Constanţa, deoarece, din cauza ploii de la Iaşi, o parte a echipamentului a fost deteriorată. Organizatorii, Music Management, au anunţat că cei care au cumpărat bilete pentru acest spectacol pot primi contravaloarea de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate. 

Ne puteți urmări și pe Google News