Costel a semnat precontract cu Sony BMG | VIDEO

Costel a semnat precontract cu Sony BMG | VIDEO

Costel Busuioc, românul care a devenit celebru în Spania datorită vocii sale, a declarat, într-un interviu pentru Radio România Internaţional, că a semnat deja un contract provizoriu faimoasa casă de discuri. De fapt acesta este premiul pentru care luptă şi ceilalţi 11 concurenţi în marea finală a concursului Hijos de Babel. În cadrul competiţiei, Sony BMG s-a angajat să promoveze imaginea câştigătorului şi scoată pe piaţă un album.

Costel Busuioc a obţinut un punctaj maxim în toate ediţiile de până acum ale concursului, motiv pentru care este clar că el va câştiga marea finală.

Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Banat", este un zidar roman cu opt clase, emigrat în urmă cu doi ani în Spania. A fost auzit cântând lângă betonieră şi comparat cu regretatul tenor italian. Apoi a ajuns la televiziunea publică spaniolă unde participă la un concurs special. Acolo el este deja o celebritate.

La sfatul unor colegi de şantier care l-au auzit cântând, timişeanul, în vârstă de 33 de ani, s-a înscris la un concurs de promovare a noilor talente muzicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vocea sa extraordinară i-a adus imediat laudele si voturile publicului iberic. Costel a fost susţinut de români dar şi spanioli pe parcursul mai multor ediţii ale emisiunii "Hijos de Babel" (n.r - Fiii lui Babel). Un har de la Dumnezeu

Lui Costel Busuioc i s-a schimbat dintr-odata viaţa. Este un bărbat simplu, n-are studii muzicale, dar are har şi poate deveni un mare star. Până să ajungă vedetă în Spania, Costel nu era cunoscul ca "Pavarotti" decât acasă, în Ghilad. În comuna sa natală, lui Costel i se spunea deja Pavarotti. Cânta frumos duminica, la slujbă.

Recent, lui Costel Busuioc i s-a oferit şansa să ia lecţii de canto la prestigioasa Operă din Viena, dar a refuzat deoarece nu avea bani. Printre străinii de pe şantierul unde lucra, cineva l-a auzit cântând lângă betonieră şi i-a sugerat să se înscrie la concursul "Hijos de Babel".

Costel a trecut de preselecţie şi de alţi 4.000 de concurenţi. Aşa a prins un loc în finala de zece.