Cosmina Păsărin dă chef de casă nouă

Cosmina Păsărin dă chef de casă nouă

Vedeta va aniversa un an de relaţie cu iubitul de Revelion. Însă o va face "la muncă".

Cosmina Păsărin, vedeta Antenei 2, nu lasă serviciul nici la final de an. În timp ce toată lumea visează la vacanţă, mâna dreaptă a lui Andrei Duban la emisiunea "Late Night Show" va avea doar mici momente de respiro de sărbători. Alături de ea, la evenimentele la care Cosmina va fi MC, se va afla şi iubitul vedetei, un medic arab.

Într-un interviu pentru EVZ, Cosmina vorbeşte şi despre relaţia în care e implicată.

Lucrează de Revelion

Ne puteți urmări și pe Google News

EVZ: Se apropie sărbătorile. Ai un program la fel de încărcat? Cosmina Păsărin: Programul este la fel de încărcat, dar nu mă plâng. Am câteva evenimente înainte de ajunul Crăciunului, în noaptea de ajun şi în noaptea de Revelion. Zilele libere sunt cele de Crăciun şi cele de dinaintea Revelionului şi le voi petrece alături de familia mea şi de prietenii apropiaţi. Abia aştept!

Cum a primit iubitul tău vestea că lucrezi de Revelion? Ne descurcăm noi cumva. Iubitul meu s-a obişnuit repede cu ideea. De fapt, încă de la începutul relaţiei i-am spus despre programul meu încărcat astfel că, pe parcursul acestui an, a avut timp să se acomodeze cu ideea. Oricum, am programat lucrurile în aşa fel încât să avem timp şi pentru noi.

Ne vom petrece Revelionul în Craiova şi alături de noi va fi şi un grup foarte mare de prieteni dragi. Toţi cei prezenţi acolo vor cânta şi vor dansa până dimineaţa alături de Viorica şi Ioniţă din Clejani, invitaţii speciali ai petrecerii.

An nou, domiciliu nou

Ştiu că pe iubitul tău l-ai cunoscut chiar în noaptea de Revelion, deci este şi o aniversare. I-ai pregătit vreo surpriză? Deocamdată nu. Şi chiar dacă aş fi pregătit ceva, nu aş putea spune despre ce este vorba. Dincolo de toate aceste aspecte, cred că cel mai important lucru este acela că suntem împreună, că această relaţie a evoluat şi că noi suntem la fel de fericiţi ca în prima zi.

Cum te înţelegi cu prietenul tău? Vă gândiţi să faceţi un pas înainte? Oh, daaaa! A trecut anul, primul an din relaţia noastră, deşi noi avem impresia că ne cunoaştem de o viaţă. Relaţia noastră a avut o evoluţie frumoasă şi îmi doresc să continuăm tot aşa.

Unde vei petrece Crăciunul? Voi petrece Crăciunul alături de familia mea şi, chiar dacă iniţial programasem să ne vedem într-un cerc restrâns, în casa mamei mele, cred că vom schimba puţin planurile şi vom da o mică petrecere în noul apartament în care ne vom muta, până vor începe sărbătorile de iarnă.

Fiind sfârşit de an bilanţurile sunt frecvente. Ai vreun regret? Fac tot posibilul să nu am regrete şi la fiecare sfârşit de an evit să fac astfel de "calcule". Poate mă întristez şi n-aş vrea. Vreau să merg mai departe şi să intru în noul an cu o gândire cât mai pozitivă.