Evenimentul Zilei > Sport > Coșmar pentru Ronaldinho. Starul brazilian a izbucnit în plâns atunci când a aflat
Coșmar pentru Ronaldinho. Starul brazilian a izbucnit în plâns atunci când a aflat

Coșmar pentru Ronaldinho. Starul brazilian a izbucnit în plâns atunci când a aflat

Ronaldinho și fratele său rămân în pușcărie, după ce au intrat în Paraguay cu acte false.

Ronaldinho Gaucho (39 de ani), fost mare fotbalist la PSG, Barcelona sau AC Milan, rămâne în arest preventiv la Asuncion, în Paraguay. Brazilianul a intrat în această țară cu acte false, la fel ca și fratele său, Roberto de Assis (49 de ani).

Judecătorul Clara Ruiz Diaz a decis ca cei doi să stea în detenție provizorie, iar arestul paote fi prelungit până la 6 luni. „Au încălcat interesele Republicii Paraguay și există și riscul de evadare, deoarece sunt străini și au intrat ilegal în țară”, a fost motivația deciziei.

Procurorul Osmar Leal a anunțat că Ronaldinho și cei doi ar putea avea probleme și mai mari, dincolo de cele create de actele false. „Există indicii că s-au comis și alte infracțiuni. Ronaldinho este un om iubit, dar trebuie să ne facem treaba ca și cum ar fi o persoană obișnuită”.

Dalia Lopez, femeia care l-a invitat pe fostul fotbalist în Paraguay, pentru a susține un proiect social, a fost arestată și este acuzată de evaziune fiscală de 10 milioane de dolari. Potrivit presei din Paraguay, care citează surse judiciare, Ronaldonho a izbucnit în plâns atunci când a aflat că trebuie să rămână în arest preventiv.