La ultimul test, care i s-a făcut în urmă cu patru zile, Bianca a ieșit din nou pozitivă.

Bianca a fost primul pacient testat cu coronavirus la Bologna și de atunci a mai efectuat 6 teste, din care 5 au ieșt pozitive, iar unul neconcludent.

Medicii susțin că  acesta e considerat cel mai straniu caz de infectare cu coronavirus din Peninsulă. De 57 de zile, ea e pozitivă la toate testele.

Totul a început pe 27 februarie, când a avut primele simptome ale contaminării: febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap și, astfel, a fost internată la o zi după rezultatul primului test.

Bianca a fost externată pe 6 martie și i s-a spus să rămână izolată în locuința ei, deoarece cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme.

„Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse, fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total. Patru au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ultimul test l-am făcut pe 16 aprilie, următorul cred că va fi la sfârșitul acestei luni”, a povestit Bianca.

„Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative.”, a mai adăugat românca, potrivit gazetaromaneasca.com