Mai multe cadre din Armată şi MAI sunt anchetate într-un caz de contrabandă cu ţigări. DGA transmite că, în această dimineaţă, efectuează percheziţii, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciile Județene Anticorupție (SJA) Bihor și Hunedoara verifică domiciliile şi maşinile celor implicaţi în contrabandă, în mai multe locații de pe raza județelor Bihor și Hunedoara.

DGA transmite că ofițerii anticoruţie ai SJA Bihor s-au sesizat din oficiu şi au descoperit că, dintr-o reţea care aducea ţigări de contrabandă din Serbia şi Ucraina fac parte şi cadre militare din M.AI. și M.Ap.N…

După finalizarea perchezițiilor domiciliare, cei vizaţi vor fi aduşi cu mandate de aducere la sediul Parchetului Militar Cluj, urmând a fi audiate de procurorul militar.

În acest caz, perheziţiile au fost efectuate cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și efectivelor de jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor.