Instrumentul este numit de artişti "Chitara-cometă" şi l-a însoțit pe Cornel Ilie șapte ani, la toate concertele Vunk. Cu această chitară s-a dat startul unor momente spectaculoase în show-urile Vunk și s-au lansat artificii la toate concertele trupei din ultimii cinci ani.

Acum, celebra chitară își va găsi locul alături de obiecte care au aparținut celor de la Beatles, Metallica, Madonna, Tina Turner şi care sunt expuse la Hard Rock Cafe, acolo unde vor putea fi ascultate cele mai mari hituri Vunk, dar și piese noi, printre care și "Un Nou Univers".

La concertul "Hituri și mituri", fanii pot face o incursiune în istoria muzicii trupei în ultimii ani. Totodată, la concertul aniversar, cei prezenți vor primi "#feliChitare" Vunk: fiecare persoană din public poate avea felicitări realizate special pentru această ocazie și inspirate de single-ul "Ce miracol să te am!", care va putea fi ascultat în premieră la acest concert.

Începând din seara spectacolului, cântecul "Ce miracol să te am!" poate fi transformat într-o felicitare muzicală originală, personalizată, care poate fi trimisă de fiecare fan oricărei persoane dragi accesând www.vunk.ro. Conform unui comunicat de presă, biletele la concertul Vunk "Hituri și mituri", de miercuri, sunt disponibile pe www.iabilet.ro și la locul desfășurării evenimentului.