Evenimentul Zilei > Actualitate > Cornel Galeș a decis să lase TRECUTUL în urmă! La un an și jumătate de la MOARTEA Ilenei Ciuculete, se ÎNSOARĂ!
Cornel Galeș a decis să lase TRECUTUL în urmă! La un an și jumătate de la MOARTEA Ilenei Ciuculete, se ÎNSOARĂ!

Cornel Galeș a decis să lase TRECUTUL în urmă! La un an și jumătate de la MOARTEA Ilenei Ciuculete, se ÎNSOARĂ!

Cornel Galeş, văduvul Ilenei Ciuculete, se însoară! La doar un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, fostul soţ, se căsătoreşte.

Spynews.ro a aflat că bat clopote de nuntă pentru fostul soţ al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, şi blonda Vivi, femeia cu care se iubeşte de câteva luni bune.

Cornel Galeş a o relație cu şefa lui, blonda Vivi, aşa cum a fost numită, de care este nedespărţit şi cu care s-a afişat la scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete.  Deşi cei doi nu şi-au recunoscut relaţia iniţial, adevărul a început apoi să iasă la iveală, mai ales că plecau în multe vacanţe împreună. Vestea că fostul soţ al Ilenei Ciuculete se căsătoreşte vine la doar un an şi jumătate de când artista de muzică populară a murit. Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie 2017, în urma unor complicaţii apărute din cauza deteriorării stării sale de sănătate. Chiar dacă după pierderea soţiei părea îndurerat, Cornel Galeş a început destul de repede să intre în contact cu Vivi, cea care urmează să-i devină soţie, iar mai apoi cei doi să înceapă o relaţie.