Evenimentul Zilei > Politica > CORLĂȚEAN detonează BOMBA lui IOHANNIS în PSD
CORLĂȚEAN detonează BOMBA lui IOHANNIS în PSD

CORLĂȚEAN detonează BOMBA lui IOHANNIS în PSD

Pe fondul acuzelor aduse de președintele Iohannis că guvernul Dăncilă nu este pregătit pentru ca România să preia președinția rotativă a UE, Titus Corlăţean, senator PSD, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţii parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Cu puțin timp în ruma a demisionat, fără a face comentarii publice. și Victor Negrescu, ministru al Afacerilor Europene în guvernul Dăncilă.

"Titus Corlăţean şi-a dat demisia din această comisie parlamentară şi o vom propune pe doamna Gabriela Creţu", a precizat, miercuri, secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, după şedinţa Birourilor permanente reunite.

"Aş dori să vă aduc la cunoştinţă faptul că, din raţiuni politice de natură internă, dar şi considerente relevante pentru acţiunea politică şi guvernamentală din domeniul politicii externe, cu specială privire la tematica afacerilor europene, am decis asupra oportunităţii încetării mandatelor pe care le exercit în calitate de preşedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţii parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019 şi, respectiv, al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei", precizează Titus Corlăţean în scrisoarea adresată conducerii Parlamentului.