Evenimentul Zilei > Monden > Corina Caragea dezvăluie superstițiile de la Națională
Corina Caragea dezvăluie superstițiile de la Națională

Corina Caragea dezvăluie superstițiile de la Națională

În culise. Ce face prezentatoarea știrilor din sport înainte edițiilor speciale

Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a ştirilor din sport, de la Pro TV, a făcut câteva dezvăluiri inedite despre jucătorii naționalei, ale căror performanțe, ca jurnalist, le cunoaște destul de bine. După mulți ani petrecuți în domeniul știrilor sportive, Corina a aflat, se pare, slăbiciunile lor. Discuția a pornit de la pantofii tricolori ai Andreei Esca, purtați în ziua primului meci al Naționalei, dar a evoluat repede spre talismanele norocoase ale fotbaliștilor. Surprizător, frumoasa brunetă i-a pus la punct pe jucători, în frunte cu Anghel Iordănescu și a pus Naționalei un verdict dur, de „măr putrezit”.

„Am share-uit acea poză pentru ca prietenii noștri de pe internet să vadă o particică din atmosfera dinaintea unei ediții speciale a Știrilor, ediție dedicată meciului României. Cu ajutorul blogului meu și al paginii de Facebook, îmi place să împart, cu cei care mă urmăresc, detalii din culise și experiențe personale”, a explicat Corina pentru EVZ.

Norocul merge o dată

Jurnalista spune că „avem cel mai superstițios dintre selecționeri și totodată cel mai pios. Însă, eu nu am un talisman și nu cred în norocul chior, ci în muncă plus puțină șansă. Să nu ne amăgim că fotbalul românesc este la un nivel bun, doar pentru că am luat mai puține goluri decât ne așteptam de la Franța, una dintre favoritele Euro. Desigur că îmi doresc să meargă România cât mai departe la turneul final, însă cred că trebuie să ai totuși o bază solidă – o echipa formată din jucători serioși, muncitori, care evoluează la cluburi ce NU sunt în insolvență, un plan de viitor bine pus la punct, investitori reali care știu ce să facă cu banii și iubesc fenomenul, staff profesionist și o mentalitate adecvată unei echipe care își propune să fie campioană. Așadar, României asta îi doresc, dincolo de noroc. Românii au tendința să se bazeze complet pe noroc, Dumnezeu sau eu mai știu ce superstiții. Asta merge o dată, dar nu la infinit, iar în mijloc, mărul este putrezit”, a comentat fără menajamente Corina.

Nu era cool în adolescență

Frumoasa Corina Caragea se numără printre cele mai dorite vedete din showbiz, iar puțină lume ar bănui că, în școală, tânăra de 32 de ani făcea parte dintre fetele „cool”. „Eram mai degrabă băiețoasă. Îmi plăcea baschetul, mergeam la meciuri, mă îmbrăcam cu haine largi și băteam mingea în sala de sport în loc să particip la Miss, să dansez în cluburi, ori la petreceri. Pauzele le petreceam tot așa, nu am avut, de exemplu, niciodată curiozitatea de a fuma, deci nu eram cool”. Corina spune și că poziția de prezentatoare a câștigat-o pe merit „Nu am sărit treptele cu pași repezi și nu pot spune că am ajuns aici dintr-o întâmplare fericită, ci din pasiune și muncă”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: