Evenimentul Zilei > Sport > George COPOS s-a RECĂSĂTORIT. SOȚIA fostului patron de la RAPID este o ANGAJATĂ de-a sa
George COPOS s-a RECĂSĂTORIT. SOȚIA fostului patron de la RAPID este o ANGAJATĂ de-a sa

George COPOS s-a RECĂSĂTORIT. SOȚIA fostului patron de la RAPID este o ANGAJATĂ de-a sa

Fostul finanțator al Rapidului, George Copos s-a recăsătorit cu Elena Stoica, o femeie cu mult mai tânără, cu care are avut o relaţie de mai bine de zece ani.

George Copos a fost căsătorit 37 de ani cu Cristina Copos, cu care are o fată, Alexandra în vârstă de 32 de ani. Anumite surse din anturajul fostului patron de la Rapid susțin că acesta ar avea o relaţe cu o femeie mult mai tânără pe care a cunoscut-o în 2006, când aceasta s-a angajat ca secretară la una din firmele sale.

Copos şi Elena Stoica s-au căsătorit în această vară, iar noua familie a lui Copos este una senzaţională, după spusele fostului preşedinte al Ligii, Mitică Dragomir.

„Copos și-a revenit foarte greu. A fost distrus (după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor). Acum e foarte tare, e verde, are și-o fetiță, a doua. S-a recăsatorit, are o familie … Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deștept, omul dracu … Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”, a declarat Dragomir, la Digi Sport.

Cei doi ar avea și o fetiță, Daria Maria, potrivit lui Dumitru Dragomir.