Caz șocant în Turcia. O mamă a fost arestată după ce a mărturisit că şi-a torturat fiica injectându-i înălbitor şi săpun lichid. Chinul copilei a început la câteva săptămâni după ce a fost adusă pe lume şi a durat câteva luni.

Eylül Miray şi-a chinuit fetiţa pe motiv că nu putea să o iubească. Ea a mărturisit că a injectat săpun lichid şi înălbitor în corpul bebeluşului, transmite Hurriyet Daily News.

„Nu simţeam nicio afecţiune pentru ea, aşa că am vrut să o omor”, a declarat femeia, în faţa unui tribunal din Istanbul.

Și-a chinuit fiica pentru că nu o iubea

Neştiind ce se întâmplă, soţul femeii şi-a dus copila din spital în spital când a văzut cum sângele începe să curgă din urechi şi ombilic.

Micuţa abia împlinise o lună de viaţă, iar medicilor turci le-a fost imposibil să explice simptomele şi să pună un diagnostic, transmite Antena 3.

Prima oară când femeia a fost luată la întrebări de poliţie a fost în momentul în care fetiţa a ajuns la spital cu fractură craniană. Medicii au suspectat-o atunci pe Eylül Miray şi au sesizat  autorităţile. Copila avea atunci 9 luni de zile.

Mama și-a recunoscut fapta și a spus că pe lângă injecțiile pe care i le dădea în buric și urechi, ea și-a tăiat copilul cu briciul. În fața judecătorului, mama a mai spus că „Nu-mi puteam iubi fiica, nu m-am putut atașa deloc de ea, așa că decis să o torturez. De când avea vârsta de o lună, i-am injectat înălbitor și săpun lichid în urechi, nas și buric, până când a început să sângereze. Atunci am dus-o la spital pentru tratament, iar când au externat-o am continuat să o torturez”.

Femeia, care mai are doi copii, a fost reţinută de două ori, dar de fiecare dată a fost eliberată din lipsa probelor.

Pe 15 februarie, Eylül Miray a mărturisit că şi-a torturat fiica, fiind arestată şi trimisă după gratii. Între timp, fetiţa, care a împlinit 1 an şi 5 luni, a rămas în grija tatălui.