Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil de opt ani, cu 140 km la oră pe autostradă
Copil de opt ani, cu 140 km la oră pe autostradă

Copil de opt ani, cu 140 km la oră pe autostradă

Un puști de 8 ani din Germania le-a furat mașina părinților lui și s-a plimbat pe autostradă cu 140 de km/h.

Copilul, care a vrut să facă o plimbare cu automobilul părinților a fost găsit într-un refugiu al autostrăzii cu direcția Dortmund. Pe lângă triunghiul reflectorizant, copilul aprinsese chiar și avariile. După ce polițiștii s-au îndreptat spre el, copilul le-a spus că tot ce a vrut era o plimbare, ulterior începând să plângă, anunţă BBC.

Mama copilul a informat poliția la ora 00:25 că fiul ei a fugit din casa lor din partea de vest a Soestului cu automobilul familiei, o mașină automată. Copilul nu era un „începător” în ceea ce privește condusul. Părinții acestuia au declarat că fiul lor a condus în mai multe dăți mașina acestora în perimetrul proprietății lor. În plus, copilul practică kartingul și a fost dus pe circuit de multe ori.

La ora 1:15 mama copilului a anunțat autoritățile că și-a găsit fiul pe autostrada A44, acesta fiind speriat. Se pare că micuțul a început să se simtă rău așa că a decis să oprească, nu înainte de a-și lua toate măsurile pentru a fi sigur că automobilul este semnalizat corespunzător. Din datele polițiștilor, nu a fost înregistrată nicio victimă sau pagubă iar copilul este și el teafăr.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: