Evenimentul Zilei > Social > Copil de 10 ani accidentat grav pe pârtia de la Sinaia. UPDATE
Copil de 10 ani accidentat grav pe pârtia de la Sinaia. UPDATE

Copil de 10 ani accidentat grav pe pârtia de la Sinaia. UPDATE

Un copil din Bucureşti a suferit joi un grav accident pe pârtia de schi din Sinaia.

UPDATE: Polițiștii din Sinaia au reușit să dea de urma schiorului vinovat de producerea accidentului.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, schiorul care a accidentat minorul de 10 ani a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Sinaia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Poliția Prahova.


Băiatul în vârstă de 10 ani a fost adus de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală, cu elicopterul SMURD, informează Agerpres.

Daniel Banu, şef-serviciu la Salvamont Prahova, a declarat că incidentul a avut loc la cota 2.000, pe pârtia de schi, copilul suferind un traumatism la coloană.

Polițiștii din stațiunea Sinaia caută acum persoana care l-a accidentat grav pe copil. Din primele cercetări, se pare că vinovat ar fi un bărbat care schia în spatele copilului ce era însoțit de tatăl său. Persoana în cauză s-ar fi oprit să întrebe cum se simte minorul, dar la sosirea poliţiştilor la locului, profitând de învălmășeala creată, schiorul s-a făcut nevăzut, pierzându-se în mulțimea de oameni.

Identitatea acestuia nu a putut fi stabilită, însă oamenii legii dau asigurări că-l vor găsi pe autorul accidentului.