UPDATE: Polițiștii din Sinaia au reușit să dea de urma schiorului vinovat de producerea accidentului.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, schiorul care a accidentat minorul de 10 ani a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Sinaia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Poliția Prahova.


Băiatul în vârstă de 10 ani a fost adus de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală, cu elicopterul SMURD, informează Agerpres.

Daniel Banu, şef-serviciu la Salvamont Prahova, a declarat că incidentul a avut loc la cota 2.000, pe pârtia de schi, copilul suferind un traumatism la coloană.

Polițiștii din stațiunea Sinaia caută acum persoana care l-a accidentat grav pe copil. Din primele cercetări, se pare că vinovat ar fi un bărbat care schia în spatele copilului ce era însoțit de tatăl său. Persoana în cauză s-ar fi oprit să întrebe cum se simte minorul, dar la sosirea poliţiştilor la locului, profitând de învălmășeala creată, schiorul s-a făcut nevăzut, pierzându-se în mulțimea de oameni.

Identitatea acestuia nu a putut fi stabilită, însă oamenii legii dau asigurări că-l vor găsi pe autorul accidentului.

Te-ar putea interesa și: