Evenimentul Zilei > Actualitate > Copiii ar trebui INTERZIȘI la NUNȚI? Două mirese dezbat rolul micuților la nunți, având în vedere că prințul George și prințesa Charlotte au primit invițație la MARELE EVENIMENT din viața Pippei Middleton
Copiii ar trebui INTERZIȘI la NUNȚI? Două mirese dezbat rolul micuților la nunți, având în vedere că prințul George și prințesa Charlotte au primit invițație la MARELE EVENIMENT din viața Pippei Middleton

Copiii ar trebui INTERZIȘI la NUNȚI? Două mirese dezbat rolul micuților la nunți, având în vedere că prințul George și prințesa Charlotte au primit invițație la MARELE EVENIMENT din viața Pippei Middleton

Pippa Middleton a nesocotit tendința mai multor mirese care aleg să excludă copiii de la nunta lor. Ea a declarat că este dornică să-l aibă pe nepotul ei iubit, prințul George, și nepoată, Charlotte, alături de ea, atunci când se va căsători cu finanțatorul James Matthews.

Prințul George și sora lui, prințesa Charlotte, vor avea roluri importante la nunta mătușii lor, Pippa Middleton, luna viitoare. 

Însă, sunt și mirese care aleg să excludă micuții de la marele eveniment din viața lor. Acestea se tem că piticii vor face mizerie și multă gălăgie.
Deci, cum este mai bine? Să fie sau nu interzisă participarea copiilor la nunți?  

 

Două mirese și-au spus punctul de vedere.

 

"Pentru fiecare persoană care crede că este adorabil să vadă fetițe cu coronițe de flori și băieți în rolul cavalerului de inoare, există o alta care găsește că aceștia produc doar zgomot, întreruperi și văd plânsul copiilor la nunți insuportabil.

 

Eu mă număr în a doua categorie. Când m-am logodit, nu am avut nicio idee când o să aibă loc marele eveniment sau în ce locație o să mă căsătoresc ori ce aș dori să port. Dar singurul lucru pe care care l-am știut a fost că nu vreau micuți la nunta mea.
Nu pentru că am dorit o zi „perfectă“ fără mâini lipicioase sau scutecelor murdare  care să le ruineze buna-dispoziție adulților.

Am vrut o petrecere de adulți. Iar în cazul în care unul dintre aceștia, după o sticlă de vin, ar dansa pe masă, să o poată face fără să-și facă griji cu privire la micuții lor.
Am fost în ultimul deceniu la mai multe nunți și cele mai bune au fost întotdeauna cele numai pentru adulți", a explicat una dintre mirese.

 

"Copiii pot arăta minunat într-o fotografie, dar în spatele acestei scene de vis este este o mama exasperată. Nunțile trebuie să fie plictisitoare pentru copii. Și sunt și scumpe. Mi se pare ridicol să plătească o sumă atât de mare doar ca să-și aducă micuțul la o nuntă ca mai apoi acesta nici să nu-și amintească că a fost acolo".

 

 

"Opinia mea nu este foarte populară. Am scris pe invitațiile noastre că nu putut găzdui copii. Cei mai mulți oameni au fost încântați – o noapte departe de micuți. Dar au existat și câteva reacții negative. Unii au simțit că micuțul lor ar trebui să fie acolo", a mai spus mireasa.

 

 

"La nunta mea, unele fetițe au decis că într-adevăr este nevoie să-mi accesorizeze rochia cu autocolante viu colorate. Doamna Perfectă ar fi fost îngrozită. Pentru mine, a fost încântător", spune o altă mireasă.

 

 

"Am pus vălul meu pe una dintre fete și încântarea ei de atunci rămâne una dintre amintirile mele preferate ale acelei zile".

 

"Pippa, probabil, este cu adevărat încântat să-i aibă pe cei doi nepoți alături de ea. Dar trebuie să te avertizez Pippa, când ai copii la nunta ta, toți ochii vor fi pe ei", a mai spus cea de-a doua mireasă.