Copa America, competitia spectacolului pur

Copa America, competitia spectacolului pur

Dupa ce Brazilia si Uruguay au facut senzatie in sferturile disputate ieri, astazi a fost timpul pentru Mexic si Argentina sa incante publicul din tribune.

Mexicanii au reusit calificarea in semifinala dupa ce au invins fara probleme nationala Paraguayului. Cu un Castillo neiertator in fata portii si cu apropae legendarul Cuatemoc Blanco in teren in ultimele 10 minute, Mexicul a reusit un impresionant 6 - 0, cel mai categoric rezultat de la Copa America 2007. Au marcat : Castillo ( 5 pen, 38 ), Torrado ( 26 ), Ruiz ( 79 ), Blanco ( 87 ), Bravo ( 90 ).

In al doilea sfert de finala al zilei, Argentina a invins cu 4 - 0 Peru, dupa un joc in care s-a jucat cu gandul la public si "cu spatele" la pragmatism si trageri de timp.

Cu un Riquelme incantator, cu Zanetti si Heinze perfecti in aparare si, nu in ultimul rand, cu Messi facand spectatorii sa exulte la fiecare atingere de minge, Argentina a aratat ca nu este degeaba considerata principala favorita a competitiei din Venezuela. Au marcat: Riquelme ( 47, 85 ), Messi ( 62 ), Mascherano ( 75 ).

Ne puteți urmări și pe Google News

In semifinale Argentina va juca impotriva Mexicului, iar Brazilia va infrunta Uruguay.