Evenimentul Zilei > Actualitate > Controversat afacerist lăsat fără Rolls Royce. Individul a fost implicat în Cazul Caracal
Controversat afacerist lăsat fără Rolls Royce. Individul a fost implicat în Cazul Caracal

Controversat afacerist lăsat fără Rolls Royce. Individul a fost implicat în Cazul Caracal

Un controversat afacerist, considerat unul dintre capii clanurilor interlope din Caracal, implicat în cazul Alexandrei Măceșanu, a fost prins de polițiști șofând, deși avea permisul suspendat. Mai mult, polițiștii i-au reținut și limuzina Rolls Royce cu care se deplasa deoarece una dintre plăcuțele de înmaticulare era neconformă.

Afaceristul Remus Rădoi, unul dintre șefii lumii interlope din Caracal, care controlează mai multe firme de pază şi protecţie a fost prins de poliția rutieră din Olt în vreme ce conducea fără să aibă dreptul. Rădoi este personajul la care a apelat poliția, ca să afle informații despre locația unde se afla Alexandra Măceșanu, la câteva ore după ce tânăra a apelat la 112.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Remus Rădoi a fost depistat și oprit în trafic pe raza localității Slătioara.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că individul avea permisul suspendat și, mai mult, una dintre plăcuțele de înmatriculare ale mașinii sale, nu corespundea normelor legale. Drept urmare, autoturismul, o limuzină Rolls Royce a fost reținută, conform legii.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, la intersecţia Drumului Naţional 65 cu Drumul Judeţean 677, pe raza comunei Slătioara, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Piatra-Olt către Slatina, având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, întrucât una dintre acestea era neconformă cu standardul, autovehiculul fiind imobilizat”, au se arată într-o informație de presă a IPJ Olt.

În cauză se fac cercetări pentru pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Protagonist al mai multor scandaluri, în trecut, Remus Rădoi a revenit în centrul atenției odată cu declanșarea Cazului Caracal. Rădoi a fost contactat de adjunctul IPJ de la acea dată, Nicolae Alexe, care i-a cerut să îl ajute s-o găsească pe Alexandra Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă. Controversatul personaj a dat publicității o conversaţie pe whatsapp, purtată cu Nicolae Alexe, în care i se cereau informații care să-i ajute pe poliţişti să-l găsească pe răpitor.