Evenimentul Zilei > Social > CONTROVERSĂ. Fecioara Maria cu un test de sarcină în mână. VIDEO
CONTROVERSĂ. Fecioara Maria cu un test de sarcină în mână. VIDEO

CONTROVERSĂ. Fecioara Maria cu un test de sarcină în mână. VIDEO

O biserică protestantă a decis să se promoveze printr-o imagine care o înfăţisează pe Fecioara Maria ţinând un test de sarcină în mână.

Reclama are menirea de a promova o biserică protestantă din Noua Zeelandă. Fecioara Maria ţine în mână un test de sarcină, iar cealaltă mână o ţine în dreptul gurii, fiind şocată de rezultatul testului.

Biserica protestantă St. Matthews din oraşul Auckland a lansat o campanie publicitară prin care, susţin ei că încearcă să ajute lumea să evite „sentimentalismul şi banalitatea" sărbătorilor.

„Crăciunul este real. Este vorba despre o sarcină reală, o mamă reală şi un copil cât se poate de real. Este vorba despre o nelinişte reală, curaj şi speranţă. În ciuda oricărei premoniţii, descoperirea Mariei a fost şocantă cu siguranţă. Maria era necăsătorită, tânără şi săracă. Sarcina i-ar fi schimbat viitorul", a declarat vicarul bisericii, Glynn Cardy, pentru DailyMail.

Nu este prima oară pentru respectiva bisercă o astfel de campanie de promovare. În anul 2009 ei au stârnit controverse printr-o imagine în care Maria şi Iosif erau în pat, imagine însoţită de mesajul „Bietul Iosif, e greu să urmezi după Dumnezeu".
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/llG4kW8zAC8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: