Evenimentul Zilei > EVZ Play > Contrapunct EVZ TV. Tăvălugul prețurilor la energie strivește România
VIDEO

Contrapunct EVZ TV. Tăvălugul prețurilor la energie strivește România

Majorarea prețurilor energiei electrice și gazelor a început să genereze falimente și închideri de firme în lanț.

Pe de altă parte, facturile către populație au devenit de coșmar. Nenumărați români le așteaptă ca pe niște condamnări la o sărăcire de care nu știu unde îi va duce. Sumele înscrise în aceste facturi le depășesc multora dintre ei veniturile întregii familii.

Cu toate astea, guvernanții par foarte liniștiți, îi îndeamnă pe consumatori fie să sune la Protecția Consumatorului, fie să nu le plătească, expunându-i în mod criminal la debranșare.

Despre acest marasm în care este aruncată întreaga țară, atât populație, cât și agenți economici, într-un podcast cu deputatul Daniel Zamfir, președintele Comisiei parlamentare de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii prețurilor gazelor naturale și energiei electrice, găzduit de jurnaliștii EVZ, Dan Andronic și Mirel Curea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.