Gelu Vişan a reacţionat pe contul personal de socializare după tot ceea ce s-a întâmplat din clipa prezentării raportulului de către Tudorel Toader şi până în prezent arătând disperarea celor care ridică în slăvi pe şefa DNA.

"Sistemul se Prăbușește și țipă din toți boșogii.
Plânsete, țipete, istericale, # rezist. Gândiți-vă ce tragedie pe Liiceanu, Cristian Tudor Popescu, Ciocăzanu, Cartianu, Negrea și toată trupa de lingăi care trăiesc de pe urma spălatului dosului Codruței! Ca niște veritabili curteni, ei depind de Zeița Neîntinată și de Sistem.
Revocată sau nu de Iohannis, Zeița s-a maculat. Cineva, ministrul Justiției, i-a pus la îndoială aura de zeiță. A coborât-o cu picioarele pe pământ, de fapt i-a arătat adevărata față plină de mizerii.

Dacă o va revoca sau nu Klaus Iohannis, aproape că nu mai contează. Laura Codruța Kovesi, vorba lui Portocală, a murit și nu știe. Gândiți-vă cum vor mai face ei vreo reținere, vreo cerere de arestare. Gândiți-vă dacă DNA Ploiești face Parlamentului o cerere de ridicare a imunității Parlamentare a vreunui senator sau deputat. Frecție la picior de lemn.

Fiecare zi care trece, cu chichițe și apărări, o îngroapă pe LCK mai mult, și cu ea cu tot, DNA, care se afundă tot mai mult în rahat.
Iar pentru Iohannis va fi dezastru. Pentru că neîncrederea în justiție este enormă. Așa cum am mai spus, este doar un pas până la anarhie. Oamenii nu mai au încredere în procurori și judecători, și va fi doar un pic până la a-și face singuri dreptate.
Kovesi, Portocală, Onea, Uncheșelu, Man și alții, morți vii ai unei Justiții intrată în cangrenă"