Andrei Hedeșiu este acuzat că, într-un acces de fuerie, și-a aruncat bunica pe geam, de la etajul zece, femeia fiind imobilizată într-un scaun cu rotile. Pe bunicul său, de 91 de ani, prezent și el în apartament, Andrei Hedeșiu l-a zdrobit în bătaie. Bărbatul a fost internat de urgență la Clinica de Boli Maxilofaciale din Cluj Napoca, cu multiple fracturi ale oaselor feței.

Vineri, mai mulți clujeni care locuiesc pe stada Mehedinți, au sunat disperați la 112 și au anunțat că o femeie în vârstă a fost aruncată, la propriu, de la fereastra unui apartament situat la etajul zece. Ajunși la fața locului, medicii de la SMURD au descoperit că la parterul unui bloc, se afla cadavrul unei femei în vârstă de 79 de ani. Decesul s-a datorat leziunilor suferite ca urmare a căderii de la înălțime.

Vecinii susțin că Andrei Ionuț Hedeșiu consuma droguri și că în dimineața respectivă a mers la bunicii lui pentru a le cere bani. O femeie care locuieșțte în blocul respectiv susțin că de mai multe ori, bătrânii i-au dat nepotului bani pentru a cumpăra droguri și că de data asta ei au refuzat. Martora mai susține că din apartament s-a auzit un scandal mare, care a culminat cu aruncarea pe geam a femeii de 79 de ani.

La rândul ei, mama lui Ionuț neagă că aceasta are probleme cu drogurile și susține că acesta este bolnav psihic, suferind mai multe internări în spitalele de psihiatrie, unde a fost diagnosticat cu shizofrenie paranoidă.